Jobbigt inlägg ;)



Idag har jag varit duktig. Jag har jobbat på alla min tre jobb på en och samma dag. Skulle ju egentligen inte jobbat i stan idag men igår kom de på att Hans och Krille skulle på utbildning och att det då bara blev Mats och Andreas på jobbet så de frågade om jag kunde jobba. Jag hade ju lovat Fredrik att jag skulle komma till Stacke så jag sa att jag kunde komma till lunch. Detta resulterade i att jag var tvungen att vara på Stacke tidigt för att hinna till stan till tolv. 06.45 ringde alltså min klocka och 07.30 var jag på plats. Var inne i stan strax efter tolv och därifrån runt halv fem. Bestämde mig för att det var lika bra att jobba av det jag hade i Bjurum också så jag kan vara helledig i morn. Vid sju var jag äntligen färdigjobbad och då hade mamma maten klar och sen blev det rabarberpaj till efterrätt så avslutningen kan man ju inte klaga på iaf ;)
Tjänar ju lite extrapengar också eftersom jag var inte var schemalagd idag så det blir övertid på det jag jobbade i stan.

Tråkigt att bara prata jobb men så blir det ibland. Försöker liva upp det med ett grymt klipp från SYTYCD (so you think you can dance):
http://youtu.be/6XJVyn9x5BI

Kram kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se