Musical f***ing wednesday



När jag är trött blir jag hängig och lipig. Igår var en sådan dag... Det hjälpte inte ens att vara ledig.
Dessa dagar brukar komma om jag sovit lite, eller dåligt eller om jag håller på att bli förkyld. Jag hade ingen energi till att göra någonting och allt kändes bara kass. Detta resulterade i mycket tid framför tv:n och ett gäng usla tv-program. Bla.kollade jag på ett riktigt dåligt avsitt av sjunde himlen (en serie som vanligtvis brukar vara okej) de hade gjort om hela avsnittet til någon sorts musikal. Skittöntigt! Detta visade bli dagens tema. När jag förväntansfullt sätter på tv:n för att kolla på Grey's ser jag att de gjort samma sak där. INTE OK!!! Asså de sjöng ju bra och så men Grey's ska INTE vara en musikal! Blev väldigt besviken... Glee och Off the map var däremot bra, så även att vara i Bjurum med Karro och käka popcorn och Marabou apelsinkrokant, så det vägde upp det dåliga.

I förrgår hade jag lite svårt att sova och som vanligt då börjar ju tankarna snurra i huvudet. Hur blir det till helgen? Var ska jag sova i Tomelilla? Vad ska vi göra på midsommar? ni vet hur det är... och som vanligt kom jag ju inte fram till några svar utan frågorna bara låg och gnagde tills jag till slut somnade.
Hur kommer det sig att hjärnan sätter igång just då, när man är jättetrött och inte borde ha det minsta svårt att somna? Det borde ju vara då den kopplar ner och bara låter en sova tycker man, men det hade väl vart för enkelt. När man är trött har man ju också en tendens att hitta problem där de egentligen inte finns så det var skönt när jag väl somnade...

Nu tror och hoppas jag att det ska vara slut på mitt gnällande för ett tag framöver.

Puss och Kram.

Ps. Vill ge en känga till en viss vän jag har som inte besvarar mina försök till kontakt. Även om man har fullt upp tycker jag det hör till allmänt hyfs att man ringer tillbaka om någon sökt en (speciellt om denna någon är en vän och har ringt flera gånger) eller iaf skickar ett sms! Ds.



Kommentarer
Postat av: Sandra

Skrivet 2011-05-06 Klockan 20:55:59
Linda, du vet att jag inte skulle bli sur om du köpte en likadan. Jag vet ju att vi brukar ha samma smak på bikini, vi har haft lika förr;)



Ha en bra helg! Kram

URL: http://sandradahlbergs.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se