Helgen som gått



I lördags var jag i Bjurum en sväng efter jobbet. Då frågade min far mig hur en sån där telefon som jag hade funkade. Blev lite förbryllad men svarade sedan att den funkar ju som en vanlig mobil men att du trycker på skärmen i stället för på fysiska knappar.
Han svarar: 'Nej, men jag menar med internet och så, abonnemang och sånt'. Jag ännu mer förbryllad frågar vad han är ute efter? Då säger han: Jo,men morsan ska ju säkert iväg igen till hösten och då kan det ju vara bra att kunna kolla aktierna och mailen och så.
Jag förklarade och sa att det kanske vore enklare om de köper en mini-pc.
'Eller en sån där läsplatta', säger pappa då. Ja, jovisst, de funkar ju också.
Han är rolig han, jag upphör aldrig att förvånas. Trodde inte han hade koll på sånt, men det har han allt även om han inte berättar det för någon...

I fredags gick jag hela dagen på jobbet och längtade efter kvällen och maten som väntade och det blev precis lika gott som jag förväntat mig. Bakpotatis och röra! Gjorden en röra med kyckling curry och paprika i och en med skinka. Lite vitlöksbröd och fetaost på det och kvällen var komplett! Åt massor!

Jag har sytt färdigt stolsdynorna nu så nu har vi mörkt fint tyg på alla fyra stolarna. Fick även fixat en av Emmas presenter. Det går bra nu! Under min nästa ledighet ska här tränas, kasta ut cd/dvd-hyllan och bakas tänkte jag. Hoppas orken och energin håller i sig ett tag till ;)

Ringde precis min frisör för att boka klippning. Jag hade tänkt mig någon utav dagarna nu när jag är ledig, hennes första lediga tid var 2 mars. Så går det när man aldrig planerar och vill ha gjort saker direkt... Nu står mitt hopp till att hon får något återbud, då kommer jag som ett skott!

Puss & Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se