I morgon är en annan dag...



Jaha, då har det gått en dag till...

Fixade ett tvillingkort till oss idag så vi inte ska behöva hålla på att flytta fram och tillbaka. Och gissa vad? När jag satte i det nya kortet funkade helt plödsligt Animal Planet, som jag länge sörjt att den inte funkade och TNT7 som funkade i förrgår men inte igår. Hoppas det kommer fortsätta så!
Kom hem efter dansen och satte mig i soffan och käkade lite, sen har jag lixom inte kommit upp därifrån... Först var det Vänner, sen kom Glee och nu är det Höstlegender. Pierre är på popquiz och kommer nog hem strax. Håller på med en grej som jag tänkte ge till Emma men kan ju inte avslöja för mycket här omutifallatt hon läser. Men bild kommer upp om det funkar och blir bra.

Har en sjuuk träningsvärk i rumpan och låren så jag har återigen svårt att resa mig ( jag vet, pensionärsvarning på den) men man känner sig ganska duktig och som Maggan sa så lär de nog undra om det är baywatch som kommit till lilla Kärra när vi kommer dit till sommaren ;)

Tänkte jag skulle avsluta kvällen med en kaka från gårdagen men jag är inte så sugen så jag tror jag sparar den till i morgon. Dagen kommer börja på Mias andra hem (läs Ge-Kås) ska mest dit som sällskap åt mamma och Ulla men jag hoppas på att hitta ett par träningsbyxor. Utöver det hoppas jag såklart på att få gjort massa annat också så håll tummarna för mig. I morgon är en annan dag...

Kram på er!
ps. Varför trycks all text ihop till ett kompakt blurr trots att jag har en tom rad mellan styckena?? Någon mer som har detta problemet eller som vet hur jag blir av med det? ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se