Nya projekt ny framtid



Hej på er!

På måndag börja jag mitt nya jobb! Ska bli väldigt spännande och lite nervöst... Detta innebär att jag jobbade min sista helg förra helgen. Yaay =)

Ber om ursäkt för det förra konstiga inlägget utan någon som helst information i, var bara en grej jag var tvungen att lägga in för att kunna koppla bloggen till en annan sida.

Tror jag har kommit på mitt nästa projekt!
EN VIRKAD KLÄNNING
Kanske tar mig vatten över huvudet här men jag har hittat några mönster som jag ska titta närmare på och har en bild i huvudet på hur den ska se ut. Problemet såhär långt är att mönstren är på engelska så jag får börja med att göra en snabböversättning så jag kan göra en bedömning om det är genomförbart eller inte. Nu såhär mittemellan blev det till att börja på ett par innetofflor/sockar men såklart tog garnet slut igår så jag ska köpa nytt idag så jag kan göra färdigt.

Har äntligen fått svar från dem på Rapsodine (märket för ansiktskrämerna jag skrivit om innan) och det var bara positiv information. Företaget håller till i Mariestad och försöker så långt det går att använda sig av närproducerade råvaror och material. Produkterna är baserade på svensk, kallpressad, ekologisk, KRAV-odlad rapsolja  från Skåne. Tuber och flaskor är också (i mesta mån) närproducerade och av återvinningsbart material och de har inga onödiga kartonger till produkterna, allt för att spara på miljön.
Pratade ju även om tvåttbollen och nu har jag provat den några gnåger och den verkar funka toppen. Är tvätten bara lätt smutsad behöver man inget tvättmedel alls och annars kan man använda en femtedel av vad man normalt gör så man sparar en rackarns massa tvättmedel och miljö på det ;)
Kul att det finns företag som bryr och engagerar sig! Jag har nu provat dag & nättkräm, duscholja och tvättbollen och allt är kanon och rekommenderas starkt!
Kolla in deras hemsida och produkter HÄR

I helgen blir det bad och tropisk feeling p å Lalandia. Ska bli så skönt att komma bort, umgås med trevliga människor och bara vara.


Ha det gött!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se