Nytt utseende



Hej hej!

Som ni ser så har bloggen fått nytt utseende. Hoppas ni gillar det. Igår efter att jag skrivit inlägget ville jag byta ut min header (den översta bilden) och det slutade i KATASFTROF! Vet inte hur jag lyckades men bra blev det inte så det var bara att gill läget och göra om alltihopa från scratch. Nu i efterhand måste jag säga att jag är rätt nöjd, men det tog sin lilla tid... Det är rätt krångligt det där när man vill göra bloggen personlig så den inte ser ut som en utav mallarna. Jag hade god hjälp av hemsidan designadinblogg.se och tack vare den fick jag den tillslut att se ut som jag ville.

Igår gjorde vi en jättegod gryta till middag. Vi hade i lite rödvin istället för vatten som det stod i receptet och då var vi ju tvungna att 'offra' oss och dricka upp det som inte gick åt också... Lite lyx sådär mitt i veckan tycker jag man får unna sig ibland. Receptet hittade vi på arlakökets app som är skitbra att ha när fantasin tryter. För er som inte har den läkar jag till receptet HÄR.
Till efterrrätt blev det 'Big Bang Theory' och Ben & Jerry-glass. De hade fb-erbjudande på Kvantum så denna veckan kan du köpa B&J-glass för bara 30:- Tack Kvantum!
Blev entill mig och entill Pierre.

Ikväll är det jazzdans. Det är favorit i repris i år och jag bara älskar 'In command'! Lätt den roligaste dansen vi någonsin gjort. Nu fattas det bara att Emma kommer hem från USA så att gruppen blir komplett. Hoppas hon har mycket spännande att berätta.

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Emma Brissman

Skrivet 2012-02-07 Klockan 21:19:02
Ja In command är en favorit i repris. Lite läskigt hur mycket som sitter i ryggraden. Var ju ändå ett bra tag sedan vi gjorde den. :O) Kommer på träningen nästa vecka. Nu är jag i Stockholm. Har uppdaterat bloggen en del under resan som du kanske sett. :O)

URL: http://engrodasliv.emmabrissman.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se