Virkade vantar



Igår var jag ledig och började dagen med att åka till ge-kås med mamma och Ulla. Hittade träningsbyxor & tröja och en annan t-shirt annars höll jag mig i skinnet och handlade nästan inget alls. Det ändrade sig dock senare när jag hittade ett par löpardojor. Fick skänka mina gamla till bättre behövande efter att ha konstaterat att det var de som var orsaken till  mina ömma benhinnor. Nu hoppas jag att de ska bli glada så man kan ge sig ut igen utan att få ont! Fick även slängt vår gamla servis som stått på köksgölvet i ett par dagar nu så att vi skulle få tummen ur att åka och slänga dem.
På eftermiddagen kom Maria & Hannah förbi. Vi tog en liten promenad och de fick provsmaka limekakorna som verkade gå hem.
Därefter gav jag mig på att sy nya dynor tillköksstolarna. Vi köpte tyg för längesedan men det har vart så mycket annat nu så det har fått ligga till sig i påsen ett tag. Det är IKEA-stolar med avtagbart överdrag i beige tyg så jag tog bara av ett utav dem, sprättade upp det och klippte och sydde likadant i det nya tyget. Blev skitsnyggt! Hann dock bara med en så jag har tre kvar men nu vet jag ju att det inte var så svårt så de ska nog bli klara i helgen.

Såhär blev det:


Har även fått påtat ihop ett par vantar som matchar panbandet jag gjort tidigare.

Hittade mönstret till vantarna HÄR. Jag hade inte samma garn så antalet varv stämde inte riktigt med vad som stod i mönstret men jag utgick från det och mätte sedan på mina händer så att de blev lagom stora. Mönstret på pannbandet hittade jag på garnstudio.com, för dig som inte vill kika på allt annat de har kommer direktlänken HÄR. Superbra sida med massa gratismönster för både virkning och stickning. Gillar den starkt och har hittat massa grejer jag vill göra.

Ikväll blir det bakpotatis med röra. Vi har tänkt göra en med curry och kyckling och en med skinka. Till detta blir det vitlöksbröd och ett eller två glas vin!

Puss & Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se