Sköna söndag



Jaha, då var ytterligare en helg till ända... Gårdagens melodifestivals-get together blev sjukt lyckad och innehöll både kycklingvingar, lumumba, äppelsnaps och skruvar så den klagar vi inte på. Vi höll oss i skinnet och gick hem hyfsat i tid till skillnad från de andra två som vi fick meddelande från vid femtiden!
Dagen idag har här inte hänt nämnvärt mycket, men jag kom på nu att vi faktiskt tränat så lite duktiga har vi varit! Vi kompenserar det med att titta på Big Brother nu så våra vuxenpoäng dyker hastigt nedåt igen.
I fredags var det tjejkväll hos Hannah. Det var suppermysigt att träffa dem alla. Enda missen enligt mig var väl krogbesöket, det kunde vi hoppat. Vid två när vi lämnat av Annelie vid bussen och jag och Hannah hade skiljts åt i korsningen fick jag ett hey tell från min kära pojkvän som tillsammans med Henke, högt och innerligt, skrålade 'I hope you've had the time of your life'. När jag kommer hem till Karro ringer jag för att säga godnatt och vi pratar en stund. Någonstans mitt i samtalet hör jag Pierre säga 'Vafan, det knackar på dörren' och sen hör jag grannen som argt frågar om han har radion på! När han gått berättar Pierre att han bara hade kalsonger på sig. Han måste varit rejält irriterad som inte ens hann klä på sig innan han gick ut i vinterkylan.
Det är fint, inte ett klagomål på de tio åren jag bott här och Pierre får sit första efter tre månader. Var ska detta sluta??
Hoppas er helg varit toppen!
Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se