Symässa eller inte symässa?



I går fick Pierre återigen vatten på sin kvarn i sitt påstående om att jag är yr och tankspridd...
Vi hade lagt oss i sängen och jag låg och kollade fb i mobilen och kom att tänka på något som jag skulle räkna ut (med miniräknare då såklart, jag har totalt tappat all huvudräkning) börjar frenetiskt leta runt mig i sängen på jakt efter telefonen, läs miniräknaren, tills jag kom på att jag hade den in handen... Pierre tittade på mig med förfärad blick medans jag själv började asgarva. Kan fortfarande knappt hålla mig för skratt när jag tänker på det!

Igår kom mina tags som jag ska använda för att namna mina kreationer!

Jag trodde det skulle vart mer 'tygkvalité' på själva märket men det funkar bra ändå. Var lite svårt att förstå på hemsidan vad det var för skillnad på de olika alternativen men jag får prova någon av de andra nästa gång.
Mina virkprojekt är ju avslutade nu och jag vet inte riktigt vad jag ska ge mig på härnäst. Behöver tyvärr inte fler mössor, hur fina de än är... Förslag på nya projekt är välkomna!
Lägger upp lite bilder på mina kreationer hittills:



Pierre åkte till malmö i eftermiddags för grabbkväll så jag Göran och Magnus får klara oss själva på vår 'mello'-kväll ikväll. I morn vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Såg att det var någon typ av symässa i Göteborg så jag är lite sugen på att åka dit men jag får se. Mia pratade om att träna så jag kanske hänger på henne för en löprunda och lite styrketräning på det.

I går morse vid sex skjutsade jag mina föräldrar till Veddige. De skulle åka buss upp till Sthlm för att gå på 'Dirty Dancing'. Gick och la mig igen när jag kom hem och drömde hur skumt som helst: Jag skulle skjutsa dem, som jag precis gjort, men jag körde helt konstigt och höll på att krocka och köra in i grejer. Givetvis hade jag ju deras bil också. Hade ju inte varit så farligt om det vart min egen bil jag höll på att kvadda. Vaknade av klockan när det var dags att gå upp men kände mig sådär utvilad efter den helvetesfärden...

Puss & Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se