Krisbotning



Dagens temperatur: -15! (Stackars Anna som ska spela bandymatch ikväll)

I morse var jag ute i så god tid till jobbet att jag till och med hann tanka innan, trots att jag var tvungen att skrapa rutorna! Tror aldrig det hänt tidigare.
Måste komma med åldern sånt där.

Krisbotning 1:
Vi får låna Karros tv medans hon är borta så behöver vi inte stressköpa någon ny utan kan leta i lugn och ro. Tack Karro för det förslaget!

Kriabotning 2:
Innan jul hade jag en liten hudkris i mitt ansikte. Blev så torr att huden flagnade sig och min vanliga ansiktskräm hjälpte inte alls. Gick förbi torget en dag och där stod en dam och sålde hudprodukter som är gjorda av svensk rapsolja. Köpte en nattkräm (för att mamma sa att de är fetare och därför borde vara bättre mot min sandpappershy) och den var jättebra! Den går fort in i huden, luktar jättegott och framförallt gick huden i mitt ansikte relativt snabbt tillbaka till sitt normala tillstånd.
Denna gången ska jag prova dagkrämen, duscholjan och en tvättboll som ska göra att du inte ska behöva varken tvättmedel eller sköljmedel (eller iaf mycket mindre). Ska inte säga så mycket mer innan jag testat men jag lovar att ni ska få mer info om alla produkterna när jag testat dem. För er som inte vill vänta på det har ni länken till hemsidan HÄR. En annan fördel är att det är bra priser. Skönt att kunna handla produkter som är bra både för mig och miljön utan att bli ruinerad för en gångs skull.

Läste på en blogg för ett tag sedan om hur mycket farliga ämnen som ofta finns i hudprodukter. Hon skrev att man inte ska smörja in sig med något som man inte skulle kunna tänka sig att äta eftersom ämnena, oavsett om du äter dem eller smörjer dem på huden tas upp och hamnar i kroppen. Har aldrig tänkt på det så förut men det gav mig en tankeställare och jag har försökt tänka på detta när jag handlar. Skitsvårt ska jag säga eftersom man utav innehållsförtecknignen inte förstår speciellt mycket av vad det verkligen innehåller. Ska försöka se om jag kan hitta någon sorts guide om vad man ska undvika och återkommer med mer info.

Kram & ha en bra helg för det ska jag ha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se