Längtar efter snö och vinter...



Okej, jordens sämsta timing att bli sjuk nu... Snörvlar och fryser och känner mig allmänt hängig men eftersom jag inte gillar folk som gnäller över hur sjuka de är så slutar vi prata om det nu och går över till något annat värdsligt jag har att prata om idag.

Är såå sugen på skidweekend nu! Ska bli hur kul som helst och jag längtar verklig efter snö och vinter. Blir skönt att få en dos av det nu eftersom det inte verkar bli något med det på hemmaplan. Men det kommer väl antagligen fram i mars-april när man inte vill annat än att det ska bli vår...

Jag har också officiellt blivit av med min favvo-mössa (den svarta med blomman). Den försvann spårlöst på julafton och finns icke att återfinna. Antar att det betyder att det är dags att göra en ny, har ju trots allt haft den något år nu. Blir till att leta mönster och handla garn och börja om på nytt, tur att jag är i virkartagen, kanske ska använda det där bruna garnet jag köpte på Karlsson? Hmm tål att tänkas på.

Ikväll blir det popquiz igen och jag hoppas på total dominans av vårt lag. Detta förutsätter dock bättre val av tema från Geta.

Kram kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se