Världens bästa syster fyller år idag!



Vad är det här för dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Karros födelsedag. HURRA HURRA HURRA!

Hon åkte ju ut på egna äventyr i måndags och efter ett gråtmilt farväl på stationen for hon iväg och kommer inte tillbaka förrän påsk. Kommer bli sjukt tomt men som tur är finns ju in-ter-net så det är ju inte så att vi inte kommer ha någon kontakt.

Kom precis på att jag glömde ge henne en present som jag tänkt ut till henne. Funderar på att outa den här så kan hon iaf läsa om den även om det inte blir riktigt samma sak. Ska se om jag kan hitta någon bra bild på den så hon verkligen förstår. Vänta lite ska jag leta...

...Okej Karro here it comes:

Ser du vad det är? (Jag vet att det inte var exakt så det såg ut, ditt var gult och räfflat men jag hittade ingen bild på ett sådant...)
Om inte, och för er som inte kände Karro när hon var sisådär fyra år ska jag berätta:

Karro gillade inte att pussas när hon var liten och löste detta på ett genialiskt sätt genom att 'bygga' ett pussrör. Detta fyllde hon sedan med pussar och la under trappan till lekstugan. Närhelst någon av oss andra i familjen ville ha en puss var det bara att gå ut och ta en ur röret. Skitsmart!

Min tanke var att du skulle fått ett pussrör att ha med dig och ta fram när du kände att det behövdes men eftersom jag nu glömde detta får du hålla tillgodo med storyn.

Vill också passa på att tacka alla som var på festen för att ni var med och gjorde den så lyckad, jag hade skitkul och det hoppas jag ni med hade!
I helgen blir det mc-mässa i Göteborg med sidvagnsföreningen.

Skulle även vilja be er att hålla tummarna åt mig idag kl 13. Kan inte säga varför just nu men jag hoppas jag får anledning att berätta snart.

Puss och Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se