Vinden har vänt



Okej, såå, den stora nyheten:

Jag ska byta jobb!

Det är nu dags att lämna butiksvärlden och kliva in i sju-till-fyra-inga-helger-jobbens värld. Ska bli väldigt spännande. Ska jobba på Anderssons markis 'produktionsavdelning'. Vet ännu inte riktigt exakt var jag kommer hamna. De gör ju markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner mm så jag tror det kommer bli ett omväxlande jobb. Framförallt ser jag fram emot arbetstiderna, jag och Pierre kommer ha samma tider och kunna samåka till jobb. Jag kommer ha tid att hitta på saker efter jobbet, typ träna och träffa folk och så och framförallt kommer vi ha helgerna, det är helt klart det bästa!
Denna veckan kommer det dock inte bli så mycket utav något av detta eftersom jag jobbar ALLA dagar! (utom söndag när vi har stängt) Tråkigt men så går det när den ene skadar sig på skidsemestern och den andre åker iväg på en... Men det är bara att se framåt.

Jag och Sara har också börjat planera nästa tjejträff. Vi fick ju äran att arrangera 'ge-kås-träffen' där det var på förslag att vi skulle hyra en stuga och bo över, shoppa och dricka en och annan drink. Detta ska gå av stapeln i april. Sara hade fått tips om Lia hof som ska vara ett hotell/vandrarhem i slottsmodell och verkar supermysigt! Länken till deras hemsida hittar ni här. Vår tanke var att vi ska börja lördagen med shopping och sedan åka till hotellet där vi käkar och har det mysigt. Det har varit svårt att hitta ett bra datum och tyärr lyckades vi inte få fram något där alla kunde. Trodde inte folk var uppbokade så långt fram men där hade jag fel. Ska iaf bli suprmysigt och jag längtar redan.

Jag Maggan och Mia fortsätter träna på och har ny utökat promenaderna, som tidigare avslutats med tre omgångar plankan, till ett styrkeprogram. Kommer bli bra det här tjejer! Tyvärr kan jag ju inte vara med denna veckan =( Men till nästa vecka har jag hittat ett annat program som jag tänkte vi ska prova för att få lite omväxling. Prenumererar på tidningen I FORM nu och där finns massa bra träningstips och annan läsning om kost och kropp. De har även en bra hemsida för den som är intresserad av kost och träning.

Puss och Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se