Uppdatering



Hej på er!
Vet att det var längesedan men det har varit lite mycket nu... Jobbet har varit upp och ner, hade sjuukt mycket förra veckan medans denna har varit bättre. Tror dock att jag kommit in i det nu och fattat hur det funkar så nu ska det nog rulla på.
Ska ta och fixa lite plisségardiner hit hem och visa mina nya skills. Vi har dock liite beslutångest om vilken väv vi ska ha.
I morse tyckte jag att det var dags för vårjacka. Detta innebar att jag kom till jobbet utan nyckel till mitt skåp (nyckeln låg i jackfickan), vilket i sin tur innebar att jag inte kunde lyssna på radio (headsetet ligger i skåpet) och att jag var tvungen att ha mina rosa sneakers som inte är byggda för att stå och gå i en hel dag! (även mina jobbskor var i skåpet) Ska börja göra som de kloka damerna på jobbet och låta nyckeln sitta i skåpet när jag går hem på eftermiddagarna. PUNKT!
Ikväll är Pierre & Göran på mustasch i Götebor och har jag passat Emma medans Magnus och Mia var och dukade inför morgondagens festligheter. Gick hur bra som helst! Snällare gullunge får man leta efter!
Det blir nog träning i Helsingborg i morgon men jag känner att om inte vädret är super så stannar jag nog hemma och grejar här istället. Sidvagnscross i all ära men jag är inte jättesugen på att stå och råfrysa hela dagen... Tänkte ta tag i kläderna i min lagas-hög, som numera blivit ganska stor och förvisad till en påse i klädkammaren. Nu finns det kanske en liten risk att det verkligen blir av och att jag kan använda mina favvojeans igen ;)
Nu slocknade lampan i fönstret, det betyder nog att det är dags för sängen!
Puss & gónatt!
ps. längtar till helgen då vi ska hämta upp världens mest saknade syster och sedan kolla cross och umgås med underbara människor hela helgen ds.
ps2. Det stör mig sjukt mycket att när man väljer att spara inlägget man skrivit försvinner alla tomma rader man lagt mellan styckena för att det ska bli mer lättläst. Är det bara jag som har detta problemet?? Ibland går det att ändra i efterhand men annars får ni helt enkelt leva med att all text är hoptryckt till ett stycke. Sorry! ds2.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se