Effektiv som få!



Idag har jag pluggat och bakat och fixat mat och tränat. Ganska effektivt va? Jag är iaf nöjd =)
Ska ha symöte här i morgon så jag har gjort ett nytt försök på den nyttiga kladdkakan med lite förändringar. Ska försöka komma ihåg att ta en bild så jag kan visa er när det är dags för servering. Ska baka en annan sorts kaka i morn innan de kommer också är tanken. 
 
Helgen var lugn. Vi satte på vinterdäcken på bilarna. Jag och Hannah var på loppisrunda i lördags och jag fyndade två vinställ som just nu står på tork i Bjurum efter att ha blivit spraymålade. Hittade ett cerise tyg också som jag ska försöka göra något roligt av. 
I går var vi med Henke Ida och Isabell ute i Bua och promenerade en sväng
Vädret var inte ultimat men vi fick iaf frisk luft. Efteråt blev det en jättegod söndagsgryta som Ida lagat åt oss plus glass och körsbär till efterrätt. Tack för det!
 
Har lite strul med plugget eftersom problemboken vi ska ha i kursen vi läser nu inte kommit ut ännu. Först skulle den släppas den 3 nov men nu var det framskjutet till v46. Skolan sa att vi kunde beställa den äldre upplagan i stället men den har utgått och det är skitsvårt att få tag i den begagnad, vi har sökt med ljus och lykta både på blocket och tradera men de få som finns ute säljs direkt. Lite knölig sits eftersom kursen nästan är mer baserad på problemboken än textboken. Hoppas vi får någon lösning på det snart...
 
Skickar med er en artickel om magen HÄR också


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se