Fastkörd



I förrgår gick det kasst med pluggandet! Vi körde verkligen tokfast på en uppgift och sen kunde vi inte riktigt släppa den så det var lite tungt, går ju oftast bra för oss så vi är inte riktigt vana vid sådana här motgångar ;) Hoppas vi hittar någon lösning innan det är dags att skicka in uppgiften.
Har gått in på nästa kurs nu (redovisning 2) för att inte repetera sönder oss inför provet i redovisning 1 på onsdag och så att vi förhoppningsvis kan vara lite lediga i jul.
Igår efter att vi pluggat klart åkte vi på julmarknad i Rönnås lada. Var mysigt men superkallt! Kom till och med några snöflingor.
Idag är vi lediga och jag ska till Bjurum och jobba när klockan blivit såpass mycket att jag tror att mor och far kommit upp. Sen blir det nog till att adventspynta lite, tänkte jag skulle fått gjort en dörrkrans också och få upp belysningen vid ytterdörren.
 
Såhär såg det ut igår när Pierre åkte till jobbet igår
I fullmånens sken...
 
Har fått mina bokashihinkar nu men kom på att jag glömde köpa påsar att ha i. Ska ju vara sådana man kan kompostera så jag ska försöka lösa det nu så jag kan komma igång och använda dem. Ska också försöka få svar på vad det är för fel på vår tassimo som inte vill tömma mjölkbehållaren ordentligt när vi gör chai. Försökte rengöra den igår men det verkade inte som om det hjälpte...
 
Trevlig helg på er!


Kommentarer
Postat av: Karolin

Skrivet 2012-11-30 Klockan 22:07:42
Måste du ha påsar till bokashin?


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se