Fotboll...



Ikväll är det fotboll... Jag försökte verkligen vara intresserad och med men efter 3-0 känns det sjukt meningslöst så nu sitter jag här i sängen och kollar/lyssnar på '69 saker du vill veta om sex' medans Pierre och Göran sitter i vardagsrummet och gormar åt fotbollen.
 
I söndags var jag Karro Milla och Christer i Bjurum för att gå igenom de sista av farmors grejer. Vi fick oss ett par goa skratt när vi läste alla vykort vi skickat, som farmor sparat. Milla som alltid skrev om hur dåligt väder de hade, Henke som skrev om ett rum fyllt med en halvmeter med bollar och jag som inte skrev något vettigt alls utan hoppade från det ena till det andra utan något som helst sammanhang!
Visade sig att farmor uppenbarligen hade en hemlig beundrare back in the days, och med tanke på handstilen tror jag inte att det var farfar...
Hon hade även fått andra julkort som jag tyckte var söta. 30-talets julkort var anska annorlunda mot dagens...
 
Efter att vi pluggat idag åkte jag och Pierre ut till Bjurum för att försöka få igång pappas nya leksak. Vi var ju inne i stan i lördags och shoppade Iphone men abonnemnaget gick inte igång som det skulle... Idag lyckades jag, med hjälp från supporten, få igång den och jag tror att pappa kommer klara sitt nya liv som Iphone-ägare galant, tror till och med han tyckte det var roligt! Vi har laddat hem Avanza och Swedbanks app så han har lärt sig att både kolla sina aktieportföljer och skaka fram saldot på kontot =)
 
Nu ligger den röda bussen ute både på blocket och Varbergs loppis. Hoppas på napp så har ni någon som är intresserad så hojta!
 
Och nu verkar det som om sverige jobbat ikapp och att det blev lika. Tur att jag gick ifrån tv:n så de fick gjort lite mål!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se