Ge-Kås Symöte och Kvalitétstid



 
Idag ringde klockan nollsjunollnoll för avfärd till Ge-Kås! Hittade två jättefina tröjor och lite annat smått och gott så besöket var väl värt mödan! Hittade bland annat svart sprayfärg som är superbra att använda om man har gamla krukor och liknande i fula färger. Bara att spraya och de blir som nya! Mamma sprayade en silverljusstake som hon haft ståendes som blivit jätteful i ytan och inte gick att putsa upp. Den blev skitsnygg, mycket trendigare än innan!
 
Ikväll har det vart kvalitétstid med Karro. Vi har ätit pizza, kollat på film och haft det mysigt. Kollade på 'Dark Shadows' med Johnny Depp. Skum film. Varken bra eller dålig, bitvis ganska rolig och bitvis bara konstig. Inte mitt bästa köp... Men sällskapet var desto bättre så det gjorde inget!
 
På symötet igår var vi kreativa om få! Mia berättade att de blivit bjudna på fest där de skulle klä ut sig till något som började på samma bokstav som deras namn och jag kläckte bästa idén! Vill inte skryta men det kommer bli succe =) Vågar dock inte avslöja det här omutifallatt det ska vara hemligt. Mia sydde på en klänning i sjuttiotalstyg som hon ska ha på en annnan temafest och det kom på tal att man skulle gjort en väst, i samma tyg, till Magnus. Sagt och gjort, en styck väst var klar när vi gick hem! Väldigt improviserad utan mönster men jag fick bildbevis på att den passade i morse. Vill tyvärr inte lägga upp den heller med risk för att avslöja hemligheter men det kanske kommer en senare när festen varit.
 
I morn ska jag och pappa in till stan och skaffa honom en Iphone. Det ni! =)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se