Lyckligt ovetande



Sitter och kollar på Mona Lisa leende och har precis tryckt en påse popcorn. Precis vad jag behövde efter att ha ätit tårta hos Maria... 
Skjutsade Pierre till jobbmöte i eftermiddags som övergick till middag och rundpingis. Vad de är inne på nu är jag lyckligt ovetande om... Efter att jag släppt av honom åkte jag och hälsade på Maria och lilla Agnes. Lilltjejen visade mig alla sina konster, både skratt gråt & kaskadspyor!
 
När vi åkte hemifrån var det uppehåll men efter att vi kom iväg regnade det konstant, och inte lite heller! Övervägde att ta in dessa:
men insåg att det inte var lönt. Hoppas att det inte regnar i morn så de torkar...
 
Fick hem grejer till senaste projektet idag så jag hoppas på att få gjort något i helgen så ni kan få se lite bilder. Riktigt snabb leverans, beställde i onsdags kväll. Sånt gillar vi!
 
Idag slipper ni pretto-artiklar men ett råd kommer ni inte undan:
Säg NEJ TACK till reklam! Varje år delas det ut 50kg reklam/hushåll! Sätt en lapp på brevlådan. För att slippa adresserad reklam gör ni såhär:
 
Konsumenter som är intresserade av NIX adresserat kan beställa informationsblad och anmälningsblankett genom att ringa 020 55 70 00 och knappa in sitt personnummer. Därefter får konsumenten en anmälningsblankett sänd hem till sig med posten. Efter att ha fyllt i alla uppgifter, skrivit under och sänt in blanketten är anmälan klar. På blanketten finns utrymme för flera personer. Varje person skall skriva under sin egen anmälan. Den enda kostnaden för konsumenten är portot för att skicka tillbaka anmälningsblanketten. (www.swedma.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se